07 Velge forsidebilde

Når du har lagt til bildene du vil ha med kan du velge hvilket bilde som skal vises på forsien ved å klikke på Edit, og markere Featured. Her får du også valget: Remove for å fjerne bilder du ikke vil ha med.

sette forsidebilde
Når du klikker Edit kommer det flere muligheter til syne. For å velge bildet som skal vises på forsiden velger du Featured. Under featured er valget Published som angir om bildet synes i Posten, dvs. den siden du kommer til når du klikker på et av bildene på forsiden. Alle bilder som legges inn får automatisk valget Published. Hvis du lager et eget bilde til forsiden (anbefales) er det lurt å ta vekk Published-haken for dette bildet.
medicineheads forside
Siden Fluxus er et såkalt dynamisk tema, altså laget for å kunne vises både på telefoner og vanlige PC-er er det ikke alltid at hele Featured – bildet synes. La oss ta en titt på f.eks. symbolet for Den Norske Kirke.
hva som synes på forsiden
Som du ser er blir bildet ganske kraftig beskåret. Hvis du har et bilde på 400×400 pixler vil det på en vanlig PC kun være 225×225 pixler som vises.

Neste trinn